2012. október 16., kedd

Megszívta a gusztustalan Tigáz: ebből merítsenek erőt a megvádoltak!

Előző bejegyzéseimet megtalálva a neten, megkeresett az egyik Tigáz-károsult, akit (most már bírósági végzéssel állíthatjuk) teljesen alaptalanul és jogtalanul vádolt meg a Tigáz és akart vele 540 ezres kötbért kifizettetni. Ma volt a per.

Íme az Index cikke minderről, fürödjetek a Tigáz magabiztosságának megsemmisülésében, és akik pedig a megvádoltak közé tartoznak, azok ebből merítsenek erőt:

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/16/jogtalan_a_1_5_millio_forintos_gazszamla

http://homar.blog.hu/2012/10/16/elvitte_a_meroorajat_a_tigaz_itt_a_megoldas

Ugyanez a TV2-ben:

http://tv2.hu/musoraink/tenyek/116917_tenyek_teljes_adas_2012.10.16._kedd.html

(15:12-től 18:00-ig tart a riport, a nekem igen ellenszenves Tigáz-szóvivőnek ne dőljetek be: a hivatkozott hatósági személy NEM FÜGGETLEN, hanem a TIGÁZ alkalmazza és a TIGÁZ épületében történik a vizsgálat is!!!).

MÁS.

2012. tavaszán az egyik tigázos szerelő munkaidőben, a Tigáz képviseletében kint járva vallotta be, hogy "igen, ő tudja, hogy egyes kollégái trükköznek a gázórákkal az ügyfélnél, de ő maga nem csinálna ilyet, mert az a pénz, amit kap a "lebuktatott gáztolvajért" nem éri meg a lelkiismeretének, hiszen tudja, hogy az ügyfélnek sokkal többet kell fizetnie".

Majdnem szó szerint ezt mondta, tanúim vannak rá!

Nem fogom felnyomni a szerelőt, mert normális volt, ezáltal nem tudom bizonyítani (és nem is akarom), de nekem legbelül felmentő volt ez a beismerés, hiszen én hiába tudtam, hogy ezt ők csinálják, MOST VÉGRE BE IS ISMERTÉK!!!

Azt is mondta a szerelő, hogy több kollégája, aki nem bírta már az ügyfelek nyomását, átkérte magát más munkakörbe. Ő is egyedül jött, mert már nincs annyi szerelő, amennyi szabály szerint kéne: egy gázórához ketten kéne kimenjenek.

Csodáljátok?

Ne higgyetek a Tigáz szóvivőjének, aki az alaptalanul gázlopással megvádolt emberek keservesen kifizetett kötbéréből él!

NE HIGGYETEK A TIGÁZNAK, MERT LOPNAK, CSALNAK, HAZUDNAK!!!

Előzmények:
http://petyesz.blogspot.hu/2012/04/540000-ft-ot-megtakarito-jotanacsok.html

Nincsenek megjegyzések: